Joan Tres: “Gabriel Ferrater va fer de Sant Cugat un centre cultural brutal” [article publicat a El Cugatenc]

L’Associació Gabriel Ferrater està d’enhorabona ja que des que es va crear al 2017 es va marcar l’objectiu que el 2022 fos declarat any Gabriel Ferrater per part de la Institució de les Lletres Catalanes. Des de principis d’any l’entitat realitza activitats al voltant d’aquesta figura i el proper dimarts a les 20h. al Teatre Bartrina de Reus, ciutat natal del poeta, es farà l’inici simbòlic de l’any en un acte organitzat conjuntament pels ajuntaments de Reus i Sant Cugat i per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Paral·lelament, l’associació té el seu propi programa d’actes, que s’acabarà de completar a mesura que avanci l’any. El lingüista Joan Tres és el president de l’entitat, que atén elCugatenc per parlar de l’any Ferrater i de la importància del poeta per a la ciutat.

 

Si voleu llegir l’article sencer clica aquí

Comparteix:

Twitter
Telegram
WhatsApp