Una xerrada sobre Gabriel Ferrater, la poesia i l’art dona el tret de sortida a l’Any Ferrater

La particular visió d’Ester Xargay i Marta Darder ha donat el tret de sortida a l’Any Ferrater, un cicle d’activitats programades en honor al poeta santcugatenc Gabriel Ferrater, que aquest 2022 hauria fet 100 anys. A l’acte, que ha tingut lloc al Xalet Negre, les dues poetes han compartit amb una quinzena d’assistents les seves impressions sobre Ferrater, la poesia i l’art en general. A més, també han recitat alguns dels poemes inclosos a l’obra de Ferrater ‘Les dones i els dies’.

[…]

Un article de “Cugat Mèdia” Podeu llegir l’article sencer aquí

Comparteix:

Twitter
Telegram
WhatsApp

Pròximes activitats

Espai poètic: Eduard Sanahuja
Casa de Cultura Sant Cugat del Vallès

Espai poètic – Eduard Sanahuja

Data: 17 de maig de 2016 On: Casa de cultura (Carrer Castellví, 8, Jardins del Monestir, Sant Cugat del Vallès) El 17 de maig de